Batrinetea - una din cea mai mare problema cu care lupta generatii intregi de oameni de stiinta nu doar in sfera biologie dar si medicina.

Mezoterapie

Cite emotii negative ne provoaca imbatrinirea pielii, doar ea reprezinta oglinda sufletului - orice labilitate emotionala,tulburari ale metabolismului, patologii cronice isi pune amprenta pe piele.

Ce masuri de intreprins pentru a prelungi tineretea, de a reintoarce increderea in sine, si restabilirea metabolismului afectat, circulatia sanguina, tonusul muscular si turgorul pielii, imbunatatirea memoriei, ce apar cu procesul de imbatrinire.

In acest caz nu vine in ajutor homeopatia injectionala, ce reprezinta o noua descoperire si obiect de mindrire in lumea contemporana a cosmetologiei.

Fondatorul metodei e renumitul medic Michelle Pistor, baza efectului tratamentului reprezinta microdoza, ce se introduce prin acupunctura in caz de lipsa contraindicatiilor.

Preparatele homeopatice actioneaza foarte moale, efectul evident apare dupa 4-5 proceduri. Scopul tratamentului e de a stimula respiratia celulara, efect antiedematos, normalizeaza structura pielii, imbunatatirea microcirculatiei si profilactica ridurilor.

In centrul nostrui se utilizeaza preparatele homeopatice ale firmelor HEEL (Germania) si GUNA (Italia) dupa anumite programe:

 

    1. Sindrom dolor in osteocondroza, artrite,artroze,bursite
    2. Intinerirea
    3. Anticeliulitic
    4. Imunocorector

- descoperire noua si obiect de mindrire in cosmetologia contemporana

Procedurile pot fi efectuate singure cit si in asociere cu alte proceduri fizioterapeutice ce permite de a mari efectul tratamentuluil.

Cursul mezoterapiei constituie 10-12 proceduri. Cantitatea preparatelor utilizate in tratament le apreciaza medicul. Datorita acelor pentru acupunctura procedura este adolora. Stimularea mecanica a pielii de catre acele utilizate in mezoterapie pornecs un lant intreg de reactii ce activeaza imunitatea, imbunatateste microcirculatia, stimuleaza sinteza de colagen si elastin. Mezoterapia homeopatica - este absolult medicala serioasa metoda de tratament al multor probleme de sanatate.

In mare masura putem incetini procesele de imbatrinire, daca vom imbunatati metabolismul, intarim imunitatea, corectarea functionarii a unor sisteme ale organismului. Desigur pentru a aprecia de care preparate are nevoie pacientul pentru terapie e nevoie de o diagnostica complexa a starii de sanatate.