Clinica noastra

Boala este contrara naturii umane. Sarcina medicului este sa readuca pacientul la starea sa naturala cu orice pret.

Hippocrates

Centrul Medical "Ridicon Comert" a fost inregistrata de catre Camera de Inregistrare de Stat a Republicii Moldova pe data de 4 iunie 1999. In anul 2000 a fost data licenta №034866 cu dreptul de efectua consultatii cu profil terapeutic (cardiologie, endocrinologie, fizioterapie, neurologie, gastrologie si hepatologie, traumatologie si ortopedie), USG, medicina traditionala, tratament stationar de zi. In anul 2008 Centrul Medical a trecut acreditarea de stat a Ministerului Sanatatii Republicii Moldova, fiind acordata prima categorie. Pe 29 decembrie 2008 a fost acordat certificat de acreditare. Din anul 2009 Centrul Medical conlucreaza cu companii de asigurare private.

Directorul clinicii medicale este Paladi Natalia, doctor in medicina, categoria superioara in boli infectioase, o persoana cu abilitati de lider si cu un profesionalism inalt. Principiile si ideile de baza a clinicii este de a lucra cu cele mai noi si contemporane tehnologii. Specialistii centrului medical va propun cele mai inovative si de calitate servicii medicale dupa standarte europene.

 

Clinica Medicala va propune urmatoarele servicii medicale – Diagnosticul si tratmentul:

  • Sistemului gastro-intestinal
  • Sistemul cardiovascular
  • Sistemul nervos central si periferic
  • Afectiunile ficatului
  • Aparatul locomotor

 

SCOPUL NOSTRU

 

– mentinerea si imbunatatirea sanatatii pacientilor nostri.

 

In Centrul Medical "RIDICON", cu brio s-a inceput a utliza noi metode de tratament efectiv a afectiunilor aparatului locomotor, in special a herniilor de disc, artrite, artroze etc. Un No-How al specialistilor din centrul medical este metoda de mesoterapie cu utilizarea de preparate medicamentoase ce imbunatateste metabolismul.

Cu brio in centrul medical se foloseste terapia cu unda de soc pentru tratamentul afectiunilor articulare cum sunt artroze, artrite si pinteni calacanieni. Aceasta metoda a fost elaborata de catre medicina sportiva care permite tratamentul traumelor chiar din prima zi de traumatism.

In afara de cabina de criosauna utilizata pe larg cu rezultate bune, a fost procurata cabina de termosauna construita din lemn de cedru, lucrind pe baza de raze infrarosii. Temperatura in sauna nu se ridica mai mult de 40-45C, dar datorita razelor infrarosii permite o incalzire mai profunda, majorind efectul tratamentului. Deaceia asemenea procedura nu este contraindicata persoanelor cu afectiuni cardiovasculare.

 

Progresul tehnico-stiintific nu sta pe loc deaceia medicii centrului medical au planuri grandioase in indroducerea in functiuni a noilor metode de tratament si diagnostic.