Masajul

Corpul nostru comunica cu noi tot timpul,

doar daca am gasi vreme sa-l ascultam.

Avicena

Masajul

Chiar dupa prima sedinta starea de sanatete se imbunatateste si creste nivelul capacitatii de munca.

Nu este nimic mai bun de a creste capacitatea de munca, scoaterea stresului, fortificarea sanatatii decit masajul. Chiar dupa prima procedura de masaj se va imbunatati starea sanatatii si se va mari capacitatea de munca.Dar dupa finisarea intregului curs de masaj vor diminua durerile la nivelul coloanei vertebrale, articulatii, relaxarea si restabilirea musculara, cresterea imunitatii.

5 motive pentru a te inscrie la o procedura de masaj

  1. Durerea: Daca suferiti de durere cronica, stiind foarte bine ca acutizarile apar primavara si toamna. Efectuind cure de masaj regulate vor reduce frecventa acutizarilor si veti fi pe tot parcursul anului activi si plini de energie.
  2. Sportul: Sunteti sportiv profesionist sau amator? Sunteti bodybuilder sau participati la o cursa de 50 km? Atunci masajul va deveni unica solutie de a micsora procentul de edem si tensiune muscular, mariind astfel tonusul muscular
  3. Silueta noua: Daca ati hotarit sa slabiti sau a aparut celiulita - masjul, dieta si sportul va vor ajuta sa va aduceti in forma. Exista o varietate mare de tipuri de masaj orientate spre corectia siluetei.
  4. Alergia: Masajul - un prieten inedit in ameliorea simptomelor alergiei sezoniere.
  5. Jobul: Daca sunteti lucrator de oficiu, student, conducator auto. Masajul este binevenit pentru relaxare si restabilire.

Noi stim cum sa va ajutam sa deveniti sanatosi si mai frumosi.